CHESAPEAKE BAY RETRIEVER Club Nederland
 


 

 

  home

  informatie

  fokkerij

  nieuws

  foto`s

  contact

  links
 


 

UITNODIGING AP-MAP-HAPDAG 2019

Zaterdag 9 februari 2019 wordt de jaarlijkse Ap-map-hapdag gehouden bij de familie Swart te Laren Gelderland. Onze Chessen kunnen in een dagvullende workshop op MAP- en KJV-niveau trainen. Voor de jonge Chessen, ook voor de kleinsten, wordt passende training gegeven.

Onder deskundige begeleiding van ervaren instructeurs zullen een aantal praktijkgerichte proeven worden neergezet voor de diverse niveaus. Er wordt gewerkt met wild en indien gewenst met dummy's.

Tijdens de training krijgen de deelnemers deskundig commentaar, zodat het voor een ieder behalve leuk, ook leerzaam is. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,- per combinatie, belangstellenden zonder hond betalen € 20,- voor de catering en kinderen tot 14 jaar een tientje. Dit is een all inclusive dag met 's ochtends koffie met krentewegge, 's middags een goed verzorgde lunch en een aangeklede borrel, zodat u zonder hongergevoel aan het einde van de middag voldaan naar huis kunt rijden.

Voor deelname kunt u zich o.v.v. naam voorjager en hond met opgaaf van het trainingsniveau en eventueel andere begeleiders aanmelden bij:

Het secretariaat van de CBRN
Tel. 0573 - 401174
secretaris@chesapeakebayretrieverclubnederland.nl

Locatie Ap-map-hapdag: Olde Diek 3, 7245 VS Laren Gld.

Dagindeling


9.00-9.30 uur

Aankomst

9.30 uur

Bekendmaking groepsindeling en vertrek naar de diverse trainingslocaties

12.00 uur

Lunch

13.00 uur

Vervolg training

16.00 uur

Komen we weer bij elkaar aan de Olde Diek